De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€225,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Bij het Paviljoen Welgelegen vind je de Parkeergarage de Dreef. Dit is een van de nieuwere parkeergarages in Haarlem. Het ligt aan de rand van de stand en is in een modern jasje gestoken. De parkeergarage is gevestigd aan de zuidkant van de stad en is makkelijk te bereiken vanaf de N205.

Ondergrondse parkeergarage in Haarlem

De schone Parkeergarage de Dreef heeft een capaciteit van 239 parkeerplekken op de twee verdiepingen. Wanneer uw auto een hoogte heeft van maximaal 2 meter, kunt u uw parkeerplek bij deze parkeerlocatie reserveren. Wanneer u een elektrische auto heeft, kunt u gebruikmaken van de elektrische oplaadpunten in de garage. De parkeergarage is gevestigd onder het Provinciehuis en wordt tevens beheerd door de gemeente Haarlem. Doordeweeks worden de parkeergarages gebruikt door de provincie. Daarom raden wij u aan om van te voren uw parkeerplaats bij Parkeergarage de Dreef te reserveren. Hierdoor weet u zeker dat u een parkeerplek heeft op de dag van het parkeren.

Loop de binnenstad in binnen 10 minuten

Wanneer u naar de binnenstad loopt, komt u door het Frederikspark. Vanaf het Kampersingel beginnen de winkels al en kan uw dagje winkelen beginnen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de tijd dat u weer bij de garage aankomt. Parkeergarage de Dreef is immers 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Reserveer direct uw parkeerplaats en ontvang de laagste prijs voor uw parkeerplek. Blijft u met vragen zitten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Voordelen

Elektrische oplaadpunten
Onder Provinciehuis
24/7 geopend
Dichtbij N205

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Haarlem Centrum

10 minuten
Park & Walk

Locatie parkeerterrein

De Dreef 3
2012 HR Haarlem

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“”

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenHaarlemCentrum