De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€225,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

In de buurt van het Frans Hals Museum vindt u de gemeentelijke Parkeergarage De Kamp. Er is een burgerinitiatief die deze garage een frissere uitstraling wil geven. Het idee is om de parkeergarage te vergroenen. Vanaf 2018 is DeDAKKAS open. Dit initiatief is in 2014 gestart en wil een groen horecapaviljoen starten op het dak van deze parkeergarage. De parkeergarage dient zich uiterst prima voor grote auto’s. Er is immers veel ruimte om te parkeren in deze parkeergarage in Haarlem.

Parkeergarage met dakterras in Haarlem

Het dakterras dat in 2018 open is er om in de buurt een gezellige plek te creëren. De buurt zal weer een bruisende plek worden waar veel activiteiten zullen worden gepland. De parkeerlocatie is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Als uw auto niet hoger is dan 2 meter, dan kunt u gebruikmaken van één van de 418 parkeerplekken. U kunt vanaf de opening van DeDAKKAS dus tot in de late uurtjes genieten van uw alcoholvrije consumptie. Als u van plan bent om een dagje te winkelen in het centrum van Haarlem, zorg er dan voor dat u van te voren een parkeerplek heeft gereserveerd via ParkCare. U weet dan zeker dat u een parkeerplek heeft. Laat het u niet overkomen dat u onverwachts een uur langer aan het zoeken bent naar een geschikte betaalbare parkeerplek.

Groen parkeren

Parkeergarage De Kamp is zeer actief om groener en duurzamer te worden. Aan de gevel zie je een mooie vergroening die onlangs is toegevoegd. Het architectenbureau De Dakdokters uit Amsterdam heeft het ontwerp hiervoor gemaakt. Ook heeft de garage twee elektrische oplaadpunten in de garage. U hoeft dus niet verder te zoeken als u op zoek bent naar een bruisende parkeergarage met een elektrisch oplaadpunt. De ligging van Parkeergarage De Kamp is ideaal wanneer u het centrum wilt bezoeken. Binnen 5 minuten loopt u in de grote winkelstraat. Bent u aan het einde van de ochtend beladen met volle tassen? Dan kunt u snel uw tassen in uw auto leggen en weer met lege handen verder winkelen. Benieuwd naar de beste tips voor parkeren? Bekijk dan ons handige overzicht met tips.

Voordelen

24/7 geopend
Twee elektrische oplaadpunten aanwezig
Groene parkeergarage

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Haarlem Centrum

5 minuten
Park & Walk
  • Parkeergarage Kamp Haarlem
  • Parkeergarage Kamp Haarlem
  • Parkeergarage Kamp Haarlem
  • Parkeergarage Kamp Haarlem
  • Parkeergarage Kamp Haarlem
  • Parkeergarage Kamp Haarlem

Locatie parkeerterrein

De Kamp
De Witstraat 1
2011 DV Haarlem

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“”

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenHaarlemCentrum