De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€225,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Tussen het Frederikspark en de binnenstad vindt u de mooie Parkeergarage Houtplein. Vanaf deze parkeergarage loopt u in 5 minuten naar het centrum. Als u een aantal goede bezienswaardigheden wilt bezoeken, dan is deze parkeerplaats ideaal. Museum Enschede zit om de hoek en het is slechts 6 minuten lopen naar het Frans Hals Museum. Plan uw dag en heb de zekerheid van een parkeerplek bij Parkeergarage Houtplein. Bekijk onze tips voor het parkeren om goed voorbereid op pad te gaan.

Buiten de grachten parkeren in Haarlem

Goedkoop parkeren in Haarlem is vaak een lastige opgave. In de binnenstad zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen die voor een hoog parkeertarief worden aangeboden. Daarom kunt u beter een parkeerplek zoeken net buiten de grachten. Hier is vaak meer plek en ligt ook de prijs wat lager. Naast de garage zit Carlton Square Hotel. Wanneer u van plan bent om langere tijd in Haarlem te blijven, is dit een fijne overnachtingsplek. Parkeergarage Houtplein is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de tijd.

Geen gedoe met parkeren

De parkeergarage is gelegen aan de zuidkant van de binnenstad. Op steenworp afstand vindt u het Frederikspark waar u kunt genieten van de natuur en de activiteiten in het park. Tussendoor kunt u een hapje eten bij Restaurant Parck, gevestigd in het park. Een dagje winkelen kan tevens perfect vanaf Parkeergarage Houtplein. In 4 minuten loopt u naar de binnenkant van de grachten waar de winkels direct al beginnen. Parkeren bij deze parkeergarage, betekent dat u geen gedoe wilt en krijgt. Veel bezienswaardigheden en activiteiten zijn op loopafstand en daarom bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Ook zijn er 6 elektrische oplaadpunten aanwezig. U hoeft daarom niet verder te zoeken naar een oplaadpunt.

Voordelen

24/7 geopend
6 elektrische oplaadpunten aanwezig
Op 4 minuten loopafstand van de binnenstad

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 1.95 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Haarlem Centrum

4 minuten
Park & Walk
  • Parkeergarage Houtplein Haarlem
  • Parkeergarage Houtplein Haarlem
  • Parkeergarage Houtplein Haarlem
  • Parkeergarage Houtplein Haarlem
  • Parkeergarage Houtplein Haarlem
  • Parkeergarage Houtplein Haarlem

Locatie parkeerterrein

Houtplein
Wagenmakerslaan 1
2012 DJ Haarlem

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“”

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenHaarlemCentrum