De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€225,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Ten westen van de binnenstad van Haarlem kunt u parkeren dichtbij de Pathé bioscoop, namelijk bij Parkeergarage Raaks. Vanaf daar loopt u binnen enkele minuten naar het popcentrum De Patronaat. Deze parkeergarage is het ideale startpunt voor een dagje shoppen in het mooie centrum van Haarlem. Een hele dag vermaken is dus geen probleem met alle gouden straatjes. Ontdek de bijzondere winkeltjes die gevestigd zijn in de gezellige straten. In de pittoreske straatjes zult u daarnaast veel ambacht terugzien.

Van het Hortusplein naar de Koningsstraat

Wanneer u uw auto netjes heeft geparkeerd bij Parkeergarage Raaks, staat u direct op het Hortusplein. Vanaf deze locatie kunt u regelrecht de straten inlopen om uw dagje winkelen te beginnen. Elke straat in Haarlem heeft zijn eigen bijzonderheden en charmes. Eén ding daarbij is zeker. In elke straat zult u verstelt staan van de bijzondere winkeltjes. Een grote winkelstraat in Haarlem is de Koningsstraat. Hier loopt u vanaf het Hortusplein binnen 5 minuten naartoe.

Parkeren in Haarlem centrum

Goedkoop parkeren in Haarlem is nooit zo eenvoudig. Het is vaak goed zoeken om erachter te komen waar je makkelijk en goedkoop kunt parkeren. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Wij doen het zoekwerk voor u. In onze prijsvergelijker ziet u de beste parkeerplekken van Haarlem staan. Parkeergarage Raaks is gunstig voor de bezoekers die ook ’s avonds of ’s nachts een parkeerplek zoeken. Zij zijn immers 24/7 geopend. De parkeerlocatie heeft een capaciteit van 1.000 parkeerplaatsen met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. Parkeren kan perfect voor een bezoekje aan de Pathé in Haarlem. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina als u nog vragen heeft, of neem contact op met onze klantenservice.

Voordelen

24/7 geopend
Grote parkeergarage
Naast de Pathé

Nadelen

Vooraf reserveren
Maximale doorrijhoogte 2 meter

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Haarlem Centrum

5 minuten
Park & Walk
  • Parkeergarage Raaks Haarlem
  • Parkeergarage Raaks Haarlem
  • Parkeergarage Raaks Haarlem
  • Parkeergarage Raaks Haarlem
  • Parkeergarage Raaks Haarlem
  • Parkeergarage Raaks Haarlem

Locatie parkeerterrein

Zijlvest 45
2011 Haarlem

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“”

“”

“”

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenHaarlemCentrum