De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Parkeren in een onbekende stad is altijd even wennen. Je weet niet hoe de wegen lopen, of er veel of weinig mogelijkheid is voor parkeren en wat fijne gebieden zijn om te parkeren. Daarom is het vaak wel prettig om vooraf wat tips te lezen omtrent het parkeren. Ook als u heeft besloten om voor het eerst een parkeerplek vooraf te reserveren. Hoe gaat het namelijk verder te werk? Hier willen wij u nog graag mee helpen. De tips die hieronder staan hebben betrekking op het parkeren in Haarlem en andere steden, maar zijn zeker ook handig om in uw achterhoofd te houden bij elke gelegenheid van parkeren.

Op tijd een parkeerplek reserveren

Onze eerste tip is om vooraf een parkeerplek te reserveren. Daarbij kunt u het beste op tijd zijn. Misschien heeft u het wel eens meegemaakt. U bent net te laat weggegaan en kon daardoor geen fatsoenlijke parkeerplaats meer vinden. Dit is nooit leuk en wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom luidt ons advies om tijdig een parkeerplek te reserveren. Zo kunt u nog een goedkope parkeerplek vinden en blijven niet alleen de dure parkeerplekken over of de locaties die ver uit de richting liggen. Bekijk ons aanbod aan parkeerlocaties om direct uw parkeerplaats te reserveren.

Doe onderzoek

Alle parkeeraanbieders verschillen van elkaar en dit is ook zichtbaar in de prijs. Toch zit er niet alleen een verschil in de prijs, maar ook in de veiligheid, betrouwbaarheid en service. Dit is moeilijk te beoordelen als u nog nooit ter plaatse bent geweest. Daarom raden wij u aan om voordat u uw reservering plaatst, eerst de recente ervaringen te lezen van eerdere bezoekers. Deze bezoekers kunnen u een goed beeld geven over de desbetreffende parkeerlocatie. Als u vragen heeft over een parkeergarage of parkeerterrein, blijf hier dan niet mee zitten, maar neem contact met ons op of lees onze veelgestelde vragen.

Time management

Veel mensen moeten op het laatste moment nog van alles regelen voordat ze de auto in kunnen stappen. Als u niet helder heeft, wat er allemaal nog moet gebeuren, dan kan dit veel tijd in beslag nemen. Dit heeft dan het gevolg dat u later vertrekt en dus later aankomt op uw bestemming. Hier komt veel stress bij kijken. Daarom is het handig om van te voren een lijstje te maken met de dingen die nog gebeuren moeten voordat u vertrekt. Zo kan u beter uw tijd inplannen. Daarnaast kunt u het beste een uur extra rekenen aan reistijd. In deze tijd kunt u de fileberichten checken, zodat u de route eventueel aan kan passen of eerder weg kan gaan.

Gemakkelijk de parkeerlocatie vinden

Niet alle parkeerlocaties staan allemaal even duidelijk aangegeven. Daarom kunt u het beste het zekere voor het onzekere nemen en van te voren de parkeerlocatie op Google Maps zoeken. Hierdoor krijgt u al een idee van hoe de parkeergarage of parkeerterrein eruit ziet en waar het ligt. Wanneer u vervolgens uw eigen locatie invoert, krijgt u een erg overzichtelijke lijn te zien die exact de route voor u uitstippelt. Wilt u niet deze route, maar een andere? Google geeft ook alternatieve routes weer. Mocht u in de ochtend vergeten de fileberichten te checken en er staat een file, dan kunt u de alternatieve route nemen.

Waardevolle spullen uit de auto

Inbraak is lastig om helemaal uit te sluiten. Toch kunnen we onze best doen. Bij het parkeren van uw auto kunt u het beste uw waardevolle eigendommen uit uw auto halen. De autodieven kijken namelijk eerst in de auto of er iets te halen valt. Zien ze niks? Grote kans dat ze dan doorgaan naar een andere auto. Dit is vooral handig om te doen wanneer u parkeert op een onbewaakt parkeerterrein. Wanneer u geen waardevolle spullen meer in de auto heeft liggen, kunt u dit zichtbaar maken naar de dieven toe door de hoedenplank uit de auto te halen.

“”

“”

“”

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenHaarlemCentrum