De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Online parkeerplek boeken?

Online boeken

U kunt op onze website services en tarieven vergelijken van parkeerlocaties in Haarlem. Hierbij heeft u alle informatie op een rijtje, zodat u eenvoudig de eigenschappen ziet van de verschillende parkeerlocaties. Aan de hand van deze eigenschappen kunt u een goede keuze maken en direct reserveren. Dit kan via de website en is binnen een paar stappen geregeld. U vult uw keuzes in en vervolgens de persoonsgegevens die nodig zijn. De betaling kunt u voldoen met onder andere iDeal, Mastercard en Creditcard. Na het plaatsen van de reservering ontvangt u een bevestigingsmail binnen 24 uur in uw mailbox. Niet gevonden? Check dan uw spambox. Na 24 uur geen mail ontvangen in zowel uw mail- als spambox? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Autosleutels inleveren?

Sleutels afgeven

Nee. De parkeerlocaties die op onze website staan betreffen allen de service Park & Walk. Dit houdt in dat u na het parkeren van uw auto niet afhankelijk bent van een shuttle bus of dat uw auto wordt opgehaald met de Valet service. Dit is de meest simpele vorm van parkeren. U rijdt naar de parkeerplek, stapt uit en loopt naar uw bestemming toe. Hierdoor is het niet nodig om uw autosleutels bij de parkeergarage in te leveren. Zij hoeven namelijk niet in uw auto te rijden of hem te verplaatsen.

's Nachts aankomen?

's Nachts parkeren

Het kan voorkomen dat u in de nacht moet parkeren. Het is een zeer terechte vraag of dit dan wel mogelijk is. Bij ons wel. De parkeerlocaties waar wij mee samenwerken zijn dag en nacht geopend. Zij zullen dan ook niet moeilijk doen wanneer u 's nachts aankomt.

Is de parkeerplaats bewaakt?

veilig parkeren

Bij al onze parkeerlocaties staat veiligheid hoog in vaandel. Daarom hebben zij altijd rekening gehouden met de bewaking van de garage of het terrein. Als er sprake is van camerabeveiliging, dan staat dit aangegeven in de voor- en nadelen van de parkeerlocatie. 

Veilig parkeren?

Betrouwbaar parkeren

Bij deze parkeergarages hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw geliefde auto. Wij zorgen ervoor dat wij alleen gerenommeerde parkeerlocaties aanbieden. Mochten wij toch klachten binnenkrijgen over een bepaalde parkeerlocatie, dan zullen wij die verwijderen van de website. Toch kunt u zelf de nodige voorbereidingen treffen door onze parkeertips te lezen. 

Kan ik echt zelf een parkeerplek uitkiezen?

Parkeermogelijkheden

Wanneer u een parkeerplaats boekt op onze website, heeft u gegarandeerd één plek in de parkeergarage of parkeerterrein. Er wordt niet een speciaal parkeervlak aan u toegewezen, maar van het totaal aantal parkeerplaatsen wordt één plaats afgetrokken. Hierdoor hoeft u bij het reserveren niet een vak aan te klikken, maar kunt u bij aankomst van de parkeergarage of het parkeerterrein zelf een parkeerplek uitkiezen die vrij is. 

“”

“”

“”

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 ParkerenHaarlemCentrum